Cererile administrative sunt afișate în unul din cele două moduri, pe o pagină de sumar, și respectiv pe o pagină de detalii. Pagina de sumar conține cererile de abonare și cele de părăsire a listei, precum și mesajele reținute pentru aprobare, grupate după adresa de email a expeditorului. Pagina de detalii conține o imagine mai detaliată a fiecărui mesaj reținut, incluzând toate headerele acestuia și un extras al corpului mesajului.

Pe toate paginile, următoarele acțiuni sunt disponibile:

În cazul mesajelor reținute, bifați opțiunea Păstrează dacă doriți să salvați o copie a mesajului pentru administratorul site-ului. Acest fapt este foarte folositor în cazul mesajelor abuzive pe care doriți să le ignorați, dar trebuie să le păstrați pentru o inspecție ulterioară.

Bifați opțiunea Retrimite la , și completați adresa de destinație dacă doriți să trimiteți mesajul către o adresă ce nu se află pe listă. Pentru a edita un mesaj reținut înainte de a fi trimis listei, va trebui să retrimiteți mesajul către dumneavoastră (sau către proprietarii listei), și să ignorați mesajul inițial. Apoi, când mesajul vă apare în căsuța postală, faceți modificările cuvenite și retrimiteți-l către listă, incluzând un header Approved: având parola listei ca valoare. Neticheta (regulile de politețe pe net) recomandă adăugarea unei note prin care să prezentați motivul modificărilor făcute.

Dacă expeditorul este un membru supravegheat (moderat) al listei, opțional puteți reseta flag-ul de moderare. Această facilitate este utilă când lista dumneavoastra este configurata sa țina noii membrii într-o perioadă de probă, si ați decis că acest membru este de încredere și poate trimite direct mesaje către, listă fără alte aprobări.

Dacă expeditorul nu este un membru al listei, puteți adăuga adresa de email unui filtru de expeditori. Filtrele de expeditori sunt descrise pe pagina de filtre a informațiilor personale, și poate fi unul din auto-accept (Acceptare), auto-hold (Reținere), auto-reject (Respingere), sau auto-discard (Ignorare). Această opțiune nu va fi disponibilă dacă adresa este deja atașată unui filtru de expeditor.

Când ați terminat, apăsați pe butonul Salvează toate datele (aflat la extremitățile paginii). Acest buton va trimite spre executare toate acțiunile selectate pentru toate cererile administrative pentru care ați luat o decizie.

Înapoi la pagina de sumar.